Możesz rozważyć zrobienie tego samemu, najważniejsze w grafikach jest to, że CHCESZ, ABY BYŁY ZROBIONE DLA CIEBIE I ZAMONTOWANE KRÓTKO POTEM (nie chcesz używać starych grafik).
Chcesz 3M i są 3 podstawowe typy. Kalendarzowy jest najtańszy i zwykle 3 Mil, ale chcesz 3M Cast Vinyl, który zwykle ma 2 Mil, to doskonały winyl i bardziej wybaczający (szczególnie w przypadku instalacji na mokro, a także trwa o wiele dłużej). W przypadku grafik odblaskowych zwykle jest to 5 Mil, ale jest to instalacja na sucho (ale lepiej wiesz, co robisz, jeśli jest to duża grafika, instalacja na sucho to problem w przypadku dużych grafik dla początkujących. Istnieje również kamuflaż i włókno węglowe, ale w większości przypadków chcesz dobry 3M Cast Vinyl.
Kiedy umieściłem Wściekłą Pszczołę po bokach mojego 1320, od pierwszej sekundy pomyślałem
WTF ja się w to wpakowałem.

Zaczynają się jako jedna duża grafika (jak 4 stopy na 3 stopy, może większa), a im cieńsze linie, tym trudniej usunąć osłonę ochronną później bez podnoszenia grafiki. Nigdy wcześniej nie robiłem żadnych grafik i jestem stary i wykończony, więc schylanie się przez wiele godzin zabija moje kolana. W końcu zajęło mi to około 4 godzin na stronę, ALE były idealnie proste i dokładnie tam, gdzie chciałem. Prawdopodobnie 75% czasu zajęło mi usunięcie osłony ochronnej, ponieważ zrobiłem instalację na mokro i musisz czekać wystarczająco długo, aż wyschnie, ale nie za długo, ponieważ woda niszczy osłonę ochronną. Zrobiłem mały błąd w dwóch bardzo małych miejscach, ale na tyle mały, że nikt nigdy by na to nie zwrócił uwagi, więc biorąc pod uwagę, że nigdy wcześniej tego nie robiłem, byłem bardzo zadowolony z efektów. Nigdy nie miałem z nimi problemu, nigdy się nie podniosły, nigdy się nie przesunęły, nigdy się nie odprysnęły, ale miałem 1320 tylko przez dwa lata, zanim przeszedłem na Hellcata.